PC Мајстор - се за вашиот компјутер

 

 • Инсталација на Windows 10, 8, 7, XP, NT, ME, 2000,98...
 • Инсталација на Linux (Debian, centOS, Mint, Ubuntu, Arch...)
 • Инсталација на MacOS (High Sierra, Mohave, Catalina...)
 • Инсталирање на програми по желба
 • Чистење од вируси
 • Спасување на податоци и backup
 • Мрежно поврзување
 • Чистење од прашина на Laptop кулери (главна причина за прегревање на лаптопот)
 • Инсталација на рутери
 • Инсталација и конфигурација на Raspberry Pi
 • Сервис и тековно одржување

Манапо 7 (Карпош 4, кај CityMall) Скопје,    070 339 995